Економско-трговинска школа
Косовска Митровица
65. Кварење и конзервирање намирница Обнављање Преузми
Наставник: Јована Васић
Додато: 13:12 | 27.05.2020
64. Радиоактивна контаминација - обрада Преузми
Наставник: Јована Васић
Додато: 10:32 | 25.05.2020
63. Питања из области- Кварење и конзервирање намирница-утврђивањe Преузми
Наставник: Јована Васић
Додато: 08:58 | 20.05.2020
62. Тровање хемијски контаминираном храном Преузми
Наставник: Јована Васић
Додато: 11:57 | 19.05.2020
60. Методе конзервирања,органолептичка својства намирница-питања Утврђивање Преузми
Наставник: Јована Васић
Додато: 09:17 | 11.05.2020
60. Методе конзервирања,органолептичка својства намирница-питања Утврђивање Преузми
Наставник: Јована Васић
Додато: 09:18 | 11.05.2020
59. ПРОВЕРА ДЕКЛАРАЦИЈЕ -обрада Преузми
Наставник: Јована Васић
Додато: 08:59 | 06.05.2020
58. Органолептичка својства намирница -обрада Преузми
Наставник: Јована Васић
Додато: 09:44 | 04.05.2020
57. Хемијске и биолошке методе конзервирања ...обрада Преузми
Наставник: Јована Васић
Додато: 03:34 | 29.04.2020
56. КВАРЕЊЕ НАМИРНИЦА И КОНЗЕРВИРАЊЕ- ПИТАЊА Преузми
Наставник: Јована Васић
Додато: 04:03 | 27.04.2020
55. Методе конзервирања ( физичке методе конзервирања) Преузми
Наставник: Јована Васић
Додато: 03:18 | 22.04.2020
54. Мкроорганизми у исхрани-питања-Утврђивање Преузми
Наставник: Јована Васић
Додато: 06:15 | 15.04.2020
53. НАЧИНИ ОЧУВАЊА НАМИРНИЦА ОД ПРОИЗВОДЊЕ ДО ПОТРОШЊЕ Преузми
Наставник: Јована Васић
Додато: 06:59 | 13.04.2020
52. Најчешћи узроци кварења намирница; Преузми
Наставник: Јована Васић
Додато: 05:31 | 08.04.2020
51. Микроорганизми у исхрани-корисна и штетна дејства Преузми
Наставник: Јована Васић
Додато: 03:47 | 06.04.2020
50. Правилна исхрана-здрава храна Преузми
Наставник: Јована Васић
Додато: 03:48 | 02.04.2020
49. Правилна исхрана Преузми
Наставник: Јована Васић
Додато: 02:38 | 01.04.2020
48. Правилна исхрана утврђивање Преузми
Наставник: Јована Васић
Додато: 04:43 | 31.03.2020
47. Издрађивање постера са примером дневног оброка Преузми
Наставник: Јована Васић
Додато: 04:37 | 30.03.2020
46. Састављање дневног оброка- утврђивање Преузми
Наставник: Јована Васић
Додато: 09:37 | 25.03.2020
45. Пример дневног оброка направљен на основу пирамиде исхране и величине порција Преузми
Наставник: Јована Васић
Додато: 11:17 | 22.03.2020