Економско-трговинска школа<br>Косовска Митровица

Економско-трговинска школа
Косовска Митровица

Наша ученица Тамара Вуксановић међу 30 најбољих ђака генерације из Србије и Републике Српске


Наша ученица Тамара Вуксановић, као ђак генерације 2018/2019, успео је да се нађе међу 30 најбољих у конкуренцији са више од 600 ђака генерације из целе Србије и Републике Српске!

Економско-трговинска школа Косовска Митровица

Овај успех омогућио је Тамари да освоји бесплатно школовање на ITAcademy и тако настави да се образује у складу са својим амбицијама и потенцијалом.

Управа и сви запослени у Економско-трговинској школи поносни су на Тамару и овом приликом јој честитамо на великом успеху и желимо много среће у будућем школовању. Уверени смо да ће Тамара искористити све своје потенцијале и надамо се да ће бити пример осталим ђацима наше школе.Савремена основна школа, као део ЛИНК гроупа, придружује се честиткама на заслужено освојеним бесплатним школовањима.

Ваша другарица и наш ђак једна је од 30 изабраних ђака генерације, којима ће финансијска подршка за једногодишње школовање на ИТАцадемy бити уручена у септембру на свечаном пријему на Белом двору.

Подсетимо се, краљевска породица Карађорђевић, престолонаследник Александар и принцеза Катарина угостили су на Белом двору више од 600 најбољих матураната из Србије и Републике Српске на пријему који се одржава већ осамнаесту годину заредом.

Том приликом је компанија ЛИНК гроуп, као партнер Фондације Њ.К.В. Престолонаследника Александра Карађорђевића, објавила лепу вест о додели 30 бесплатних школовања за једногодишње програме на ИТАцадемy.

Сви заинтересовани ђаци генерације су до 17. јула слали пријаве у којима је требало да се представе у најбољем светлу и наведу на који начин ће школовање на ИТАцадемy искористити за своје усавршавање и даље напредовање, а након процеса селекције изабрано је 30 најбољих кандидата.

Тамара Вуксановић нашла се међу одабранима и кроз једногодишње школовање на ИТАцадемy добиће прилику да стекне знања и вештине за нека од најтраженијих и најпалћенијих замиања данашњице. Наставу ће пратити онлине, преко најсавременије платформе за учење – Дистанце Леарнинг платформе.

Економско-трговинска школа Косовска Митровица

Свим ђацима генерације који су освојили бесплатно школовање на располагању су различити курсеви у оквиру наставног програма који одаберу, а у сваком тренутку свог школовања имаће на располагању како помоћ професора, тако и помоћ Центра за развој каријере, уколико су им потребни савети за додатно усавршавање, проналажење посла и додатну мотивацију за учење.

Прошле године ђаке су највише интересовали курс за програмирање  и web дизајн курс.

По завршетку једногодишњег школовања ђаци ће имати прилику да полажу за неке од најпрестижнијих међународно признатих сертификата.